Zomer 2023:

Een goed moment om met ons

mee te gaan zingen!

 

Welkom aan

bas en tenor

Zie Vacatures

 

  Nieuwe dirigent

 

2018

Kerstconcert
Het concert van zondag 16 december was mooi en ontroerend, vooral ook door het optreden van het kinderkoor Watergraafsmeer: als 5e  stem in onze On Christmas en met hun vrolijke  voorprogramma.
De zaal was geheel uitverkocht en de stemming opperbest.


Foto's Corrie Oudhoff en Roelie Boon


De dirigenten Bregje van Goudoever en Jelle Leistra zongen zelf ook een solo. Ons gelegenheidsorkest speelde de sterren van de hemel en dus zongen wij ook zo. Dit was ons eerste kerstprogramma. Met een compositie van Bob Chilcott (On Christmas Night) en andere toepasselijk liederen. Het gelegenheidsorkest bestond uit: Richard Hengeveld vleugel, Ilja Ramaker klarinet, Jan de Laat hobo, Kiek Jansen fluit en Saskia van Oenen cello.

Het concert gaven we samen met het kinderkoor Watergraafsmeer. Een deel van dit kinderkoor, het jeugdkoor, zong als bovenstem mee in On Christmas Night. Alle kinderen zongen in het voorprogramma.Zomerse Dierenliederen

Belcampo 17-6-2018
 Dierenliederen foto Roel Daru


Zondag 17 juni 2018 gaven we een kort concert in Belcampo in De Hallen. Resultaat: een volle zaal met  zeer tevreden bezoekers. Wij zongen Dierenliederen o.a. Aesop's Fables van Bob Chilcott, een moderne Amerikaanse componist. Toegankelijke, grappige en harmonische muziek. Vele jaren geleden zongen wij The Elements van hem, ook mooi en sfeervol. Zin om mee te zingen? Wij hebben vacatures.