Kerstprogramma

met Kinderkoor Watergraafsmeer

 

16 december 15.00

Oranjekerk

 

 

We zijn begonnen, maar:

 

Projectzangers SATB

nog welkom

 

 

Facebook

Orfeo ed Euridice

Straat en Dijk zong op 15 oktober 2017 de korte maar intensieve versie van de opera Orfeo ed Euridice van Willibald von Gluck. Prachtige muziek onder de bezielende leiding van Jelle Leistra. Uit de opera deden we de solo's en de koorstukken, zonder de herhalingen. 

 

 

 

 

We genoten van de befaamde countertenor Jorg Delfos die de rol van Orfeo zong. Koorlid Inge Konings bracht de solo's van Euridice en haar zus Jos Krul-Konings zong Amor. Richard Hengeveld begeleidde op de vleugel. Verteller was onze alt Margot Rolf.

 

 

 

 

Foto's met dank aan Narda en Roelie. Zie ook Facebook voor meer fotomateriaal.

 

We zongen bovendien een verzameling van andere mooie, vrolijke en droevige liederen (Schubert, Gjeilo, Elgar, Hatton e.a.)

Uitgaande van ons gevoel, maar vooral van de mooie complimenten van het publiek kunnen we zeggen dat het een prachtig en zeer geslaagd concert was.

Het koor en de solisten hebben er met veel plezier aan gerepeteerd. We zijn trots op wat we hebben gedaan. En dan is het ineens voorbij.

 

 

We zijn nu bezig met de volgende concerten. Dierenliederen in juni 2018 en een kerstconcert in december. Muziek van o.a. Bob Chilcott. Zie elders

Zin om mee te zingen? Wij hebben vacatures.

 

 

 

 

Chains of Hope ism 4 Mei-Projekt Groningen

 

Op 23 april 2017 zong Straat en Dijk in het programma van het Groninger 4 Mei-Projekt uit Groningen. Zij traden in Amsterdam op met de Chains of Hope. Zo herdachten wij in een boeiend muzikaal programma met name de voorvechters van de mensenrechten. Eerder in 2015 traden wij ook samen op, eveneens in de Nassaukerk.

 

 

affiche CoH